Om os

Velkommen til Kennel KiThoGi, se dig omkring, og mød vores fantastiske hunde.


Hos kennel KiThoGi, lever vores hunde inde i huset hos familien, hvor de overværer og tager del i familiens dagligdag.

Udover vores hunde, er vi en familie på fire: Kiki, Thomas og vores børn, Kia (2002) og Toby (2004).


Da Kiki var godt seks år gammel, blev den første Akita en del af familien – en fem måneder gammel hanhvalp, Kuma (Ichiban’s Springtime Affair), som levede som en del af familien i 13 år, hvor han døde af alderdom.


Denne fantastiske dreng, blev starten på det hele, og lige siden har Kiki altid vidst at Akitaen ville blive en del af hendes liv.

Da racen blev opdelt, valgte Kikis forældre at fortsætte med Akitaen (Japansk type), men selvom vi føler en tilknytning til begge racer, har vi dog aldrig været i tvivl om at det er den Amerikanske Akita som har en særlig plads i vores hjerter.


Da Thomas kom ind i familien, tog det ikke lang tid, før også han forelskede sig i denne skønne race. Men alligevel blev familien i første omgang beriget med Samojedeblandingen Yuki, som indtil vi tog afsked med ham i 2020, levede sit liv som sofapude og skattet medlem af familien.


Men så, efter flere års søgen efter den rette kombination af opdrætter, stamtavle og mavefornemmelse kom vi i kontakt med Kodiak Canyon American Akitas, og de fantastiske mennesker Johanna og Mikael Huovinen.
Her endte vores søgen, og vores eventyr begyndte, da vi håbe- og forventningsfulde hentede Aiko (Kodiak Canyon Stealin’ Hearts) fra Finland, i August 2013.


I vores søgen, havde vi først og fremmest ledt efter en sund og rask hvalp, med et fantastisk temperament, som forhåbentlig skulle være starten på vores opdræt – og Aiko skulle vise sig at være alt det og meget mere til.


Siden er der kommet flere kuld hvalpe og hunde til, og resten er dermed historie, som man siger.